Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27619
Title: Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею
Authors: Мартинюк, І.
Паска, М.
Martyniuk, I.
Paska, M.
Keywords: сочевиця
борошно
конина
рослинний білок
Issue Date: 14-Dec-2020
Citation: Мартинюк І. Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею / Мартинюк І., Паска М. // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 6-10.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27619
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Piapk_2015_3_4_ Паска_Мартинбк.pdf651.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.