Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 128 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
13
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-30
Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
2020-11-30
Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною
Мартинюк, І. О.
;
Паска, М. З.
;
Matyniuk, I. O.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
2020-11-30
Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозрівання
Дацишин, М.
;
Паска, М. З.
;
Datsyshyn, M.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів
Мартинюк, І. О.
;
Паска, М. З.
;
Matyniuk, I. O.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Розробка нових видів сирокопчених ковбас при використанні нетрадиційної сировини
Василів, А.
;
Паска, М. З.
;
VIasyliv, A.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
2020-11-30
Аналіз імпортованого в Україну м'яса птиці механічного обвалювання
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
2020-10-27
Корекція метаболічних порушень за селенової нестачі у телят
Казначеєва, Н.
;
Сидорова, Н.
;
Висоцька, К.
;
Лук'яненко, І.
;
Личук, М. Г.
;
Паска, М. З.
;
Kaznacheieva, N.
;
Sydorova, N.
;
Vysotska, K.
;
Lukianenko, I.
;
Lychuk, M. H.
;
Paska, M. Z.
2020-10-27
Органолептичні показники якості рафінованих олій
Льода, М. Я.
;
Курган, Л. І.
;
Яковчук, З. С.
;
Гушнянський, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Loda, M. Ya.
;
Kurhan, L. I.
;
Yakovchuk, Z. S.
;
Hushnianskyi, I. M.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
Discover
Author
35
Lychuk, M. H.
35
Личук, М. Г.
27
Kravtsiv, R. Y.
27
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Drachuk, U. R.
5
Hufrii, D. F.
.
next >
Subject
20
бугайці
15
волинська м'ясна порода
13
типи вищої нервової діяльності
12
мікроелементи
10
технологія
8
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
6
залізо
6
худоба
.
next >
Has File(s)
128
true