Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27520
Title: Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням
Authors: Паска, М. З.
Маркович, І. І.
Paska, M. Z.
Markovych, I. I.
Keywords: напівкопчені ковбаси
пряно-ароматичні рослини
сочевиця
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням / Паска М. З., Маркович І. І. // Наукові праці. - 2012. - Вип. 44. - Т. 2. - С. 185-188.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27520
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Маркович_Одеса_2012.pdf172.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.