Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9692
Title: | Особливості розвитку ресторанного господарства Польщі |
Authors: | Демій, Марія Феленчак, Юлія Demii, Mariia Felenchak, Yuliia |
Keywords: | ресторанне господарство Польща |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ЛДУФК |
Citation: | Демій М. Особливості розвитку ресторанного господарства Польщі / Марія Демій, Юлія Феленчак // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (18-19 травня 2017 р., м. Львів). - Львів, 2017. - С. 24-28. |
Abstract: | Ресторанне господарство в Польщі виконує важливі соціальні та економічні функції, адже з одного боку, сприяє задоволенню потреб населення в харчуванні, відпочинку та дозвіллі, а з другого – спрямоване на економічне зростання в цілому. У сучасних умовах у ресторанному господарстві Польщі спостерігаються дві основні тенденції: сповільнення темпів розвитку галузі, що відображається у зниженні більшості показників діяльності ресторанних закладів та активне впровадження на ринок ресторанних послуг нових форм організації ресторанного бізнесу, метою яких є, окрім одержання прибутків, більш повне задоволення потреб споживачів у організації послуг харчування. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9692 |
Appears in Collections: | "Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції Туризм_05.pdf | 314.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.