Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9692
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демій, Марія | - |
dc.contributor.author | Феленчак, Юлія | - |
dc.contributor.author | Demii, Mariia | - |
dc.contributor.author | Felenchak, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-28T08:40:07Z | - |
dc.date.available | 2018-03-28T08:40:07Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Демій М. Особливості розвитку ресторанного господарства Польщі / Марія Демій, Юлія Феленчак // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (18-19 травня 2017 р., м. Львів). - Львів, 2017. - С. 24-28. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9692 | - |
dc.description.abstract | Ресторанне господарство в Польщі виконує важливі соціальні та економічні функції, адже з одного боку, сприяє задоволенню потреб населення в харчуванні, відпочинку та дозвіллі, а з другого – спрямоване на економічне зростання в цілому. У сучасних умовах у ресторанному господарстві Польщі спостерігаються дві основні тенденції: сповільнення темпів розвитку галузі, що відображається у зниженні більшості показників діяльності ресторанних закладів та активне впровадження на ринок ресторанних послуг нових форм організації ресторанного бізнесу, метою яких є, окрім одержання прибутків, більш повне задоволення потреб споживачів у організації послуг харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | Польща | uk_UA |
dc.title | Особливості розвитку ресторанного господарства Польщі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції Туризм_05.pdf | 314.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.