Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9692
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДемій, Марія-
dc.contributor.authorФеленчак, Юлія-
dc.contributor.authorDemii, Mariia-
dc.contributor.authorFelenchak, Yuliia-
dc.date.accessioned2018-03-28T08:40:07Z-
dc.date.available2018-03-28T08:40:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДемій М. Особливості розвитку ресторанного господарства Польщі / Марія Демій, Юлія Феленчак // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (18-19 травня 2017 р., м. Львів). - Львів, 2017. - С. 24-28.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9692-
dc.description.abstractРесторанне господарство в Польщі виконує важливі соціальні та економічні функції, адже з одного боку, сприяє задоволенню потреб населення в харчуванні, відпочинку та дозвіллі, а з другого – спрямоване на економічне зростання в цілому. У сучасних умовах у ресторанному господарстві Польщі спостерігаються дві основні тенденції: сповільнення темпів розвитку галузі, що відображається у зниженні більшості показників діяльності ресторанних закладів та активне впровадження на ринок ресторанних послуг нових форм організації ресторанного бізнесу, метою яких є, окрім одержання прибутків, більш повне задоволення потреб споживачів у організації послуг харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФКuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectПольщаuk_UA
dc.titleОсобливості розвитку ресторанного господарства Польщіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції Туризм_05.pdf314.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.