Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4749
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2016-03-24T10:20:36Z-
dc.date.available2016-03-24T10:20:36Z-
dc.date.issued2016-03-24-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4749-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectлабораторні заняттяuk_UA
dc.subjectдобовий раціон харчування туристівuk_UA
dc.subjectхарчування туристівuk_UA
dc.titleГігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування туристів : лабораторна робота № 8uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File SizeFormat 
лаб8_2015.pdf135.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.