Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4332
Title: Розвиток позитивних міжособистісних відносин у курсантів військово-навчальних закладів засобами фізичної підготовки й спорту
Authors: Романчук, Сергій
Keywords: фізична підготовка
курсанти
міжособистісні відносини
Issue Date: 2007
Citation: Романчук С. Розвиток позитивних міжособистісних відносин у курсантів військово-навчальних закладів засобами фізичної підготовки й спорту / Сергій Романчук // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту. - Львів, 2007. - Вип. 11, т. 4. - С. 248 - 253.
Abstract: За результатами дослідження було визначено особливості психолого-педагогічної діяльності викладацького складу по застосуванню засобів фізичної підготовки й спорту, а також обґрунтовано їх використання для розвитку позитивних міжособистісних відносин у курсантів. На основі результатів дослідження розроблено технологію психолого-педагогічної діяльності викладачів і командирів курсантських підрозділів, що в процесі фізичної підготовки й спорту поетапно формує цілісну особистість курсанта, його фізичні і розумові здатності, моральні і вольові якості, колективну свідомість й поводження.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4332
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
47_Romanchuk S.pdf461.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.