Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-80 of 431 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
44
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-09-19
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019
Технологія продукції ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-19
Основи кулінарної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-02
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-01
Управління діяльністю суб'єктів фізичної культури і спорту : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 01 "Освіта" спеціальності: 014.11 - Середня освіта (фізична культура) рівня освіти "магістр" факультету педагогічної освіти
Жданова, Ольга
;
Чеховська, Любов
;
Zhdanova, Olha
;
Chekhovska, Liubov
;
Кафедра фітнесу та рекреації
2019-10-08
Теорія та методика рекреаційних ігор : робоча навчальна програма дисципліни галузі знань 01 "Освіта" cпеціальності 014.11 "Середня освіта (фізична культура)" факультету педагогічної освіти рівня освіти "бакалавр"
Пасічник, Вікторія
;
Pasichnyk, Viktoriia
;
Кафедра спортивних та рекреаційних ігор
2019-10-04
Технологія продукції готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Основи кулінарної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-08
Фізичне виховання (рекреаційні ігри) : робоча навчальна програма дисципліни галузі знань 01 "Освіта" cпеціальності 227 "Фізична терапія та ерготерапія"
Пасічник, Вікторія
;
Pasichnyk, Viktoriia
;
Кафедра спортивних та рекреаційних ігор
Discover
Author
46
Кафедра хореографії та мистецтвоз...
39
Кафедра економіки та менеджменту
18
Кафедра теорії та методики фізичн...
17
Кафедра спортивних та рекреаційни...
17
Кафедра української та іноземних мов
16
Кафедра готельно-ресторанного біз...
15
Кафедра фехтування, боксу і націо...
14
Кафедра Спортивної медицини, здор...
13
Кафедра анатомії та фізіології
13
Кафедра гуманітарних дисциплін
.
next >
Subject
418
самостійна робота
412
програма навчальної дисципліни
410
рекомендована література
287
розподіл балів
241
теми семінарських занять
222
теми практичних занять
182
залікові вимоги
176
індивідуальні завдання
118
екзаменаційні вимоги
110
бакалавр
.
next >
Date issued
228
2019
128
2018
69
2020
6
2017
Has File(s)
431
true