Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 24 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-12
Організація барної справи : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-24
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : плани практичних занять для студентів І курсу спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-16
Основи індустрії гостинності : методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11
Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11
Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : плани практичних занять для студентів ІІ курсу спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20
Організація барної справи : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-16
Сталий розвиток індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-19
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
8
Huzar, Uliana
8
Гузар, Уляна
7
Paska, Mariia
7
Паска, Марія
6
Boratynskyi, Oleh
6
Боратинський, Олег
2
Holod, Andrii
2
Radzimovska, Olha
2
Голод, Андрій
2
Радзімовська, Ольга
.
next >
Subject
24
кафедра готельно-ресторанного біз...
22
спеціальність "Готельно-ресторанн...
15
рекомендована література
11
опис навчальної дисципліни
11
самостійна робота
11
структура навчальної дисципліни
9
теми семінарських занять
8
програма навчальної дисципліни
5
розподіл балів
5
шкала оцінювання
.
next >