Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25012
Title: | Сталий розвиток індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Голод, Андрій Holod, Andrii Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Сталий розвиток індустрії гостинності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни інформаційний обсяг навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми практичних занять теми семінарських занять самостійна робота розподіл балів шкала оцінювання рекомендована література залікові вимоги |
Issue Date: | 16-Feb-2020 |
Citation: | Сталий розвиток індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Голод А. П. - Львів, 2019. - 13 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни “Сталий розвиток індустрії гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно розуміння та практичного вирішення проблем сталого розвитку індустрії гостинності |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25012 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
робоча програма СРІГ.pdf | 649.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.