Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 141-148 of 148 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-04-09Ціноутворення готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів ІІІ курсу денної та заочної форми навчанняКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-09Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів IV курсу денної та заочної форми навчанняКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-09Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-09Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Основи кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Виробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу