Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 46 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
...
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-04
Мікробіологія : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму
Прокопів, Тетяна
;
Prokopiv, Tetiana
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-03-04
Харчова хімія : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Борецький, Юрій
;
Boretskyi, Yurii
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-03-04
Біохімія : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: "Готельно-ресторанна справа"
Борецький, Юрій
;
Boretskyi, Yurii
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» напряму підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25
Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об'ємно-планувальних рішень закладів ресторанного господарства : лекція № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25
Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища та систем забезпечення готельно-ресторанних комплексів : лекція № 2 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання закладів ресторанного господарства та особистої гігієни персоналу : лекція № 4 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-25
Вступ у санітарію та гігієну, їх історія розвитку. Методи дослідження, які використовуються у санітарії та гігієні. Санітарний нагляд за закладами ресторанного господарства : лекція № 1 для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
Discover
Author
26
Shavel, Khrystyna
26
Шавель, Христина
12
Сибіль, М. Г.
12
Трач, В. М.
11
Hlozhyk, I. Z.
11
Trach, V. M.
11
Гложик, І. З.
10
Sybil, M. H.
6
Boretskyi, Yurii
6
Борецький, Юрій
.
next >
Subject
46
кафедра біохімії та гігієни
27
спеціальність "Готельно-ресторанн...
25
Санітарія та гігієна готельно-рес...
12
біохімія
12
лекція
10
лабораторна робота
9
силабус
6
заклади ресторанного господарства
4
Біохімія
4
програма навчальної дисципліни
.
next >