Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25857
Title: Вступ у санітарію та гігієну, їх історія розвитку. Методи дослідження, які використовуються у санітарії та гігієні. Санітарний нагляд за закладами ресторанного господарства : лекція № 1 для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Шавель, Христина
Shavel, Khrystyna
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів
санітарія
гігієна
заклади ресторанного господарства
Issue Date: 25-May-2020
Citation: Шавель Х. Є. Вступ у санітарію та гігієну, їх історія розвитку. Методи дослідження, які використовуються у санітарії та гігієні. Санітарний нагляд за закладами ресторанного господарства : лекція № 1 для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 7 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25857
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лек_1_Шавель.pdf259.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.