Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 425 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-01-15Організація краєзнавчо-туристичної роботи : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань: 01 „Освіта/Педагогіка”, спеціальність: 014 „Середня освіта (фізична культура)”, 017 „Фізична культура і спорт”, факультет педагогічної освіти, факультет фізичної культури та спорту, рівень освіти: бакалаврКухтій, А. О.; Kukhtii, A. O.; Кафедра спортивного туризму
2021-01-18Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-25Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризмуІжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-29Міжнародна готельна індустрія : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрГрафська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-03Ділова іноземна мова : робоча програма навчальної дисципліни, спеціальність 073 "Менеджмент", освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризмуКалимон, Ю. О.; Проценко, У. М.; Kalymon, Yu. O.; Protsenko, U. M.; Кафедра української та іноземних мов
2021-02-05Статистика : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 Управління і адміністрування, галузь знань 07 Управління і адміністрування, факультет туризму та факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти, рівень освіти: бакалаврПавленчик, А. О.; Pavlenchyk, A. O.; Кафедра економіки та менеджменту
2020-10-21Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговування” cпеціальність, 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-21Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-21Анатомія людини : робоча програма навчальної дисципліни галузь знань - освіта, спеціальність 017, Фізична культура і спорт, факультет ФКіС, спеціальність 017 – фізична культура і спортКуцериб, Т. М.; Kutseryb, T. M.; Кафедра анатомії та фізіології