Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27908
Title: Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Authors: Паска, М. З.
Маслійчук, О. Б.
Paska, M. Z.
Masliichuk, O. B.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: організація роботи фромажера
робоча програма
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 19-Jan-2021
Publisher: Львів
Citation: Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 10 с.
Abstract: Мета: оволодіння теоретичними і практичними навиками організації роботи фромажера для подальшого успішного застосування отриманих компетенцій в організаційній, аналітичній та науково дослідницькій діяльності, пов’язаній з роботою заклад.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27908
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОБОЧА прогр Організація роботи фромажера.pdf573.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.