Search


Current filters:




Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-27 of 27 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-03-12Управління персоналом : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освітиПавленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-09Історія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа»Сова, Андрій; Поліщук, Ростислав; Sova, Andrii; Polishchuk, Rostyslav; Кафедра олімпійської освіти
2020-04-09Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-09Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-14PR та Інтернет технології в індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуІванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-04PR та Інтернет технології в індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету ТуризмуІванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-04Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "Бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту