Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 215 (Search time: 0.013 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022«Інтелектуальна власність» : залікові вимоги, галузь знань 07 «Менеджмент та адміністрування», спеціальності 073 «Менеджмент», факультет туризму, рівень освіти: магістрТурчак, Олександр; Turchak, Oleksandr; Кафедра гуманітарних дисциплін
2022Інтелектуальна власність : рекомендована література, галузь знань 07 «Менеджмент та адміністрування», спеціальності 073 «Менеджмент», факультет туризму, рівень освіти: магістрТурчак, Олександр; Turchak, Oleksandr; Кафедра гуманітарних дисциплін
2022Дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни „Глобальна економіка” для студентів спеціальності 073 Менеджмент, рівня вищої освіти: магістрПавленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2022Рекомендована література з навчальної дисципліни „Глобальна економіка”, для студентів спеціальності 073 Менеджмент, рівня вищої освіти: магістрПавленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2022«Інтелектуальна власність» : тематичний план семінарських занять, спеціальності 073 «Менеджмент», рівень вищої освіти : магістрТурчак, Олександр; Turchak, Oleksandr; Кафедра гуманітарних дисциплін
2022-05-19Інтелектуальна власність : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 07 «Управління та адміністрування», спеціальність - 073 «Менеджмент»Турчак, Олександр; Turchak, Oleksandr; Кафедра гуманітарних дисциплін
2022Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаПетришин, Наталія; Паска, Марія; Лукович, Лідія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Lukovych, Lidiia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Петришин, Наталія; Паска, Марія; Лукович, Лідія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Lukovych, Lidiia
2022Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Петришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаПетришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу