Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 291-300 of 312 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-05-04Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "Бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-04Менеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-30Фізичне виховання» (легка атлетика) : залікові вимоги з дисципліни рівня освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 073 «Менеджмент»Свищ, Ярослав; Павлось, Ольга; Svyshch, Yaroslav; Pavlos, Olha; Кафедра легкої атлетики
2020-05Менеджмент організацій : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти "бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-01Охорона праці та безпека життєдіяльності : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Жарська, Наталія; Zharska, Nataliia; Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини
2020-05-04Менеджмент організацій : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти: бакалаврПавленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-04Менеджмент організацій : екзаменаційні вимоги з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти: бакалаврПавленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-11Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-11Психологія : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Матвійчук, Тетяна; Matviichuk, Tetiana; Кафедра педагогіки та психології
2020-05-11Статистика : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту