Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25553
Title: Менеджмент організацій : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти "бакалавр"
Authors: Павленчик, Анатолій
Pavlenchyk, Anatolii
Кафедра економіки та менеджменту
Keywords: кафедра економіки та менеджменту
Менеджмент організацій
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
організації
розподіл праці
делегування повноважень
централізація
децентралізація
координація
управління організацією
Issue Date: May-2020
Citation: Павленчик А. О. Менеджмент організацій : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти "бакалавр" / Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 145 с.
Abstract: Конспект лекцій призначений для вивчення теоретичних і практичних аспектів менеджменту організацій. Матеріали подані відповідно до програми навчальної дисципліни "Менеджмент організацій" і мають на меті сформувати у майбутніх фахівців галузі туризму знань та вмінь із управління організаціями для застосування їх на практиці в туристичній підприємницькій сфері та інших виробничо-господарських організаціях. У конспекті послідовно розглянуто всі аспекти, категорії та положення менеджменту організацій, зокрема: сутність та види організацій, відносини в системі менеджменту, структура управління організацією та її стратегія, організаційний розвиток, управління ефективністю організацій, організаційна культура організацій, управлінський контроль та інше. Курс лекцій сформовано автором на базі навчальних посібників
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25553
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Опорний конспект лекцій_МО_ГРС.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.