Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 25 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-01-19
Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : порядок оцінювання результатів навчання підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-29
Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Коркуна, О. І.
;
Іжевська, О. П.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z..
;
Huzar, U. Ye.
;
Korkuna, O. I.
;
Izhevska, O. P.
;
Radzimovska, O. V.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, Уляна Євгенівна
;
Huzar, Uliana Yevhenivna
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Оздоровче харчування : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-11
Інновації в готельному господарстві : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
Графська, О. І.
;
Hrafska, O. I.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-10
Revenue менеджмент : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістр
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
10
Гузар, У. Є.
10
Паска, М. З.
9
Huzar, U. Ye.
9
Paska, M. Z.
4
Маслійчук, О. Б.
3
Hrafska, O. I.
3
Izhevska, O. P.
3
Masliichuk, O. B.
3
Radzimovska, O. V.
3
Графська, О. І.
.
next >
Subject
9
магістр
7
бакалавр
5
галузь знань 24 «Сфера обслугову...
4
світовий ринок готельно-ресторанн...
4
силабус
3
методичні рекомендації
3
оздоровче харчування
3
практичні заняття
3
семінарські заняття
2
Revenue менеджмент
.
next >
Date issued
25
2021
Has File(s)
25
true