Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27880
Title: Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»
Authors: Маслійчук, О. Б.
Masliichuk, O. B.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: оздоровче харчування
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
методичні рекомендації
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 18-Jan-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем „магістр” / уклад. Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 21 с.
Abstract: Методичні рекомендації спрямовані для надання методичної допомоги студентам під час вивчення дисципліни "Оздоровче харчування" та проведення практичних занять. В методичних рекомендації викладені практичні завдання та питання для самоконтролю, список рекомендованої літератури.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27880
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОД реком Оздоровче харчування_Маслійчук.pdf919.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.