Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-07-18Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Патогенні мікроорганізми в харчовій промисловості : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Мікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Способи отримання енергії мікроорганізмами : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності: 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Мікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Фізіологія мікроорганізмів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-17Морфологія та розмноження дріжджів. Будова та організація плісеневих грибів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-17Мікробіологія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 “Готельно-ресторанна справа"Прокопів, Т. М.; Гащишин, В. Р.; Борецький, Ю. Р.; Трач, В. М.; Prokopiv, T. M.; Hashchyshyn, V. R.; Boretskyi, Yu. R.; Trach, V. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-17Мікробіологія : робоча програма для студентів 241 “Готельно-ресторанна справа"Прокопів, Т. М.; Гащишин, В. Р.; Борецький, Ю. Р.; Трач, В. М.; Prokopiv, T. M.; Hashchyshyn, V. R.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-17Історія становлення та розвитку мікробіології : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни