Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21889
Title: Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Гащишин, В. Р.
Прокопів, Т. М.
Hashchyshyn, V. R.
Prokopiv, T. M.
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
мікробіологія
основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів
лекція
спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа
Issue Date: 18-Jul-2019
Citation: Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гащишин В. Р., Прокопів Т. М. - Львів, 2018. - 49 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21889
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лекція 7.pdf2.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.