Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21889
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гащишин, В. Р. | - |
dc.contributor.author | Прокопів, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Hashchyshyn, V. R. | - |
dc.contributor.author | Prokopiv, T. M. | - |
dc.contributor.author | Кафедра біохімії та гігієни | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-18T07:20:56Z | - |
dc.date.available | 2019-07-18T07:20:56Z | - |
dc.date.issued | 2019-07-18 | - |
dc.identifier.citation | Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гащишин В. Р., Прокопів Т. М. - Львів, 2018. - 49 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21889 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія | uk_UA |
dc.subject | основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | лекція | uk_UA |
dc.subject | спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лекція 7.pdf | 2.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.