Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21889
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГащишин, В. Р.-
dc.contributor.authorПрокопів, Т. М.-
dc.contributor.authorHashchyshyn, V. R.-
dc.contributor.authorProkopiv, T. M.-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2019-07-18T07:20:56Z-
dc.date.available2019-07-18T07:20:56Z-
dc.date.issued2019-07-18-
dc.identifier.citationОснови мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гащишин В. Р., Прокопів Т. М. - Львів, 2018. - 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21889-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectоснови мікробіологічного нормування якості харчових продуктівuk_UA
dc.subjectлекціяuk_UA
dc.subjectспеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleОснови мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лекція 7.pdf2.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.