Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21889
Title: | Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа |
Authors: | Гащишин, В. Р. Прокопів, Т. М. Hashchyshyn, V. R. Prokopiv, T. M. Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни мікробіологія основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів лекція спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа |
Issue Date: | 18-Jul-2019 |
Citation: | Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гащишин В. Р., Прокопів Т. М. - Львів, 2018. - 49 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21889 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лекція 7.pdf | 2.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.