Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 78 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-02-22
Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26
Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Графська, О. І.
;
Радзімовська, О. В.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U. Ye.
;
Hrafska, O. I.
;
Radzimovska, O. V.
;
Masliichuk, O. B
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 "Управління та адміністрування", cпеціальність 073 "Менеджмент"
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Методологія і організація наукових досліджень : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-16
Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : силабус курсу, освітній ступінь: магістр,галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Паска, М. З.
;
Тийко, Л.
;
Paska, M. Z.
;
Tyiko, L.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-16
Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Паска, М. З.
;
Лукович, Л. І.
;
Paska, M. Z.
;
Lukovych, L. I.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-03
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Паска, М. З.
;
Михайлов, Б.
;
Михайлова, О.
;
Paska, M. Z.
;
Mykhailov, B.
;
Mykhailova, O.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
17
Маслійчук, О. Б.
16
Masliichuk, O. B.
13
Izhevska, O. P.
13
Іжевська, О. П.
11
Гузар, У. Є.
10
Huzar, U. Ye.
6
Radzimovska, O. V.
6
Радзімовська, О. В.
3
Mykhailov, B.
3
Mykhailova, O.
.
next >
Subject
39
магістр
26
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
21
силабус
17
спеціальність - 241 "Готельно-рес...
13
робоча програма
10
методологія і організація наукови...
10
навчальна програма
9
галузь знань: 24 Сфера обслуговув...
9
спеціальність 241 „Готельно-ресто...
9
сучасні ресторанні тренди
.
next >
Date issued
74
2021
3
2020
1
2022
Has File(s)
78
true