Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36524
Title: Порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни “Маркетинг”, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 24 Сфера обслуговування, спеціальність – 241 Готельно-ресторанна справа
Other Titles: Procedure for assessment of learning outcomes in the discipline “Marketing”, level of higher education - first (bachelor's), field of knowledge - 24 Service industry, specialty - 241 Hotel and restaurant business
Authors: Іванова, Лілія
Ivanova, Liliia
Кафедра економіки та менеджменту
Keywords: маркетинг
порядок оцінювання результатів навчання
бакалавр
галузь знань – 24 "Сфера обслуговування"
спеціальність – 241 "Готельно-ресторанна справа"
кафедра економіки та менеджменту
Issue Date: 2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни “Маркетинг”, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 24 Сфера обслуговування, спеціальність – 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. Іванова Л. О. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 5 с.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36524
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivanova Liliia poriadok otsin..pdf454.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.