Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514
Title: Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук
Other Titles: Taste properties of pig meat depending on the influence of essential chelating compounds
Authors: Паска, Марія
Хромова, Мар’яна
Paska, Mariia
Khromova, Mariana
Keywords: м’ясо свиней
смакові властивості
есенціальні хелатні сполуки
taste properties
essential chelating compounds
pig meat
Issue Date: 2024
Citation: Паска М. З. Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук / Паска М. З., Хромова М. В. // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф. (18 верес. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 19–20.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska M.Z.Khromova M.V.pdf554.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.