Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorХромова, Мар’яна-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorKhromova, Mariana-
dc.date.accessioned2024-10-07T09:46:14Z-
dc.date.available2024-10-07T09:46:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПаска М. З. Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук / Паска М. З., Хромова М. В. // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф. (18 верес. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 19–20.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514-
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectм’ясо свинейuk_UA
dc.subjectсмакові властивостіuk_UA
dc.subjectесенціальні хелатні сполукиuk_UA
dc.subjecttaste propertiesuk_UA
dc.subjectessential chelating compoundsuk_UA
dc.subjectpig meatuk_UA
dc.titleСмакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполукuk_UA
dc.title.alternativeTaste properties of pig meat depending on the influence of essential chelating compoundsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska M.Z.Khromova M.V.pdf554.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.