Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36417
Title: Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини
Other Titles: Tasting evaluation of cheeses produced by the family cheese factory “Pumpkin Paradise” at the location of the restaurant tour in Lviv region
Authors: Радзімовська, Ольга
Паска, Марія
Radzimovska, Olha
Paska, Mariia
Keywords: сироварня «Гарбузовий рай»
ресторанний тур Львівщини
дегустаційна оцінка сирів
Pumpkin Paradise cheese factory
restaurant tour of Lviv region
cheese tasting
Issue Date: 10-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Радзімовська О. Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 155–157.
Abstract: Мета дослідження – дегустаційне оцінювання сирів: «Верде», «Годз», сиру із чорним трюфелем, «Лісової пісні», «Літнього з афинами», «Світан- ку», «Говерли», сиру Монастирського виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» за п’ятибальною шкалою. The purpose of the study is to evaluate cheeses by tasting: “Verde, Godz, cheese with black truffle, “Forest Song”, “Summer with Athens”, “Svitan “Svitanok”, ‘Hoverla’, cheese made by the Monastyrsky family cheese factory “Pumpkin Paradise on a five-point scale.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36417
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olha Radzimovska.pdf231.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.