Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36265
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛебедєва, Анна-
dc.contributor.authorЧеревична, Наталія-
dc.contributor.authorLebedieva, Anna-
dc.contributor.authorCherevychna, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-07-04T10:31:03Z-
dc.date.available2024-07-04T10:31:03Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationЛебедєва А. Сучасний стан ринку послуг готельно-ресторанної сфери / Анна Лебедєва, Наталія Черевична // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 61–63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36265-
dc.description.abstractМетою дослідження є аналіз поточного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанної індустрії України на сучасному етапі. The purpose of the study is to analyze the current state and development prospects of the hotel and restaurant industry of Ukraine at the current stage.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвійнаuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectSWOT-аналізuk_UA
dc.subject,ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectwaruk_UA
dc.subjecthoteluk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjecthotel - restaurant businessuk_UA
dc.subjectSWOT analysisuk_UA
dc.titleСучасний стан ринку послуг готельно-ресторанної сфериuk_UA
dc.title.alternativeThe current state of the hotel and restaurant services marketuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anna Lebedieva.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.