Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36241
Title: | Теоретичні та практичні аспекти використання харчових пряно-ароматичних добавок на основі Аrmoracia rusticana при випіканні хлібобулочних виробів на заквасці |
Other Titles: | Theoretical and practical aspects of the use of spicy and aromatic food additives based on Armoracia rusticana when baking sourdough bread |
Authors: | Гілецький, Іван Паска, Марія Hiletskyi, Ivan Paska, Mariia |
Keywords: | технологія хлібобулочних виробів хрін закваски technology of bakery products horseradish leaven |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гілецький І. Теоретичні та практичні аспекти використання харчових пряно-ароматичних добавок на основі Аrmoracia rusticana при випіканні хлібобулочних виробів на заквасці / Іван Гілецький, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 134–136. |
Abstract: | У нашій роботі проводимо аналіз шляхів використання ферменту лізоциму, при цьому основну увагу приділяємо виділенні і і перспективам використання лізоциму рослинного походження добутого із Хрін звичайний (Armoracia rusticana), а також перспектив його використання в харчовій галузі, зокрема у хлібопекарському виробництві. In our work, we analyze the ways of using the lysozyme enzyme, while we pay the main attention to the isolation and prospects of using lysozyme of plant origin extracted from horseradish (Armoracia rusticana), as well as the prospects of its use in the food industry, in particular in bakery production. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36241 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ivan Hiletskyi.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.