Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36241
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГілецький, Іван-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorHiletskyi, Ivan-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-07-03T11:23:31Z-
dc.date.available2024-07-03T11:23:31Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationГілецький І. Теоретичні та практичні аспекти використання харчових пряно-ароматичних добавок на основі Аrmoracia rusticana при випіканні хлібобулочних виробів на заквасці / Іван Гілецький, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 134–136.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36241-
dc.description.abstractУ нашій роботі проводимо аналіз шляхів використання ферменту лізоциму, при цьому основну увагу приділяємо виділенні і і перспективам використання лізоциму рослинного походження добутого із Хрін звичайний (Armoracia rusticana), а також перспектив його використання в харчовій галузі, зокрема у хлібопекарському виробництві. In our work, we analyze the ways of using the lysozyme enzyme, while we pay the main attention to the isolation and prospects of using lysozyme of plant origin extracted from horseradish (Armoracia rusticana), as well as the prospects of its use in the food industry, in particular in bakery production.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтехнологія хлібобулочних виробівuk_UA
dc.subjectхрінuk_UA
dc.subjectзакваскиuk_UA
dc.subjecttechnology of bakery productsuk_UA
dc.subjecthorseradishuk_UA
dc.subjectleavenuk_UA
dc.titleТеоретичні та практичні аспекти використання харчових пряно-ароматичних добавок на основі Аrmoracia rusticana при випіканні хлібобулочних виробів на заквасціuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical and practical aspects of the use of spicy and aromatic food additives based on Armoracia rusticana when baking sourdough breaduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivan Hiletskyi.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.