Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36213
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПляшечко, Ілля-
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorPliashechko, Illia-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.date.accessioned2024-07-02T11:01:37Z-
dc.date.available2024-07-02T11:01:37Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationПляшечко І. Сучасні технології виготовлення пряникових виробів / Ілля Пляшечко, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 209–211.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36213-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсучасні технологіїuk_UA
dc.subjectпряникові виробиuk_UA
dc.subjectmodern technologiesuk_UA
dc.subjectgingerbread productsuk_UA
dc.titleСучасні технології виготовлення пряникових виробівuk_UA
dc.title.alternativeModern technologies for the production of gingerbread productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Illia Pliashechko.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.