Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36193
Title: Формування асортименту вегетаріанських страв
Other Titles: Forming an assortment of vegetarian dishes
Authors: Шоп’як, Христина
Тесля, Ольга
Shopiak, Khrystyna
Teslia, Olha
Keywords: асортимент
вегетаріанські страви
меню
здорове харчування
assortment
vegetarian dishes
menu
healthy food
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Шоп’як Х. Формування асортименту вегетаріанських страв / Христина Шоп’як, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 250–252.
Abstract: Вегетаріанство — це давня оздоровча система харчування, що має глибоке релігійне і філософське підґрунтя, базується на продуктах рослинного походження та передбачає певний спосіб життя. Vegetarianism is an ancient healthy nutritional system that has a deep religious and philosophical basis, is based on products of plant origin and involves a certain way of life.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36193
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Khrystyna Shopiak.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.