Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36193
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШоп’як, Христина-
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorShopiak, Khrystyna-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.date.accessioned2024-07-02T07:02:43Z-
dc.date.available2024-07-02T07:02:43Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationШоп’як Х. Формування асортименту вегетаріанських страв / Христина Шоп’як, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 250–252.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36193-
dc.description.abstractВегетаріанство — це давня оздоровча система харчування, що має глибоке релігійне і філософське підґрунтя, базується на продуктах рослинного походження та передбачає певний спосіб життя. Vegetarianism is an ancient healthy nutritional system that has a deep religious and philosophical basis, is based on products of plant origin and involves a certain way of life.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectвегетаріанські стравиuk_UA
dc.subjectменюuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectassortmentuk_UA
dc.subjectvegetarian dishesuk_UA
dc.subjectmenuuk_UA
dc.subjecthealthy fooduk_UA
dc.titleФормування асортименту вегетаріанських стравuk_UA
dc.title.alternativeForming an assortment of vegetarian dishesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Khrystyna Shopiak.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.