Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36193
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шоп’як, Христина | - |
dc.contributor.author | Тесля, Ольга | - |
dc.contributor.author | Shopiak, Khrystyna | - |
dc.contributor.author | Teslia, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T07:02:43Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T07:02:43Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Шоп’як Х. Формування асортименту вегетаріанських страв / Христина Шоп’як, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 250–252. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36193 | - |
dc.description.abstract | Вегетаріанство — це давня оздоровча система харчування, що має глибоке релігійне і філософське підґрунтя, базується на продуктах рослинного походження та передбачає певний спосіб життя. Vegetarianism is an ancient healthy nutritional system that has a deep religious and philosophical basis, is based on products of plant origin and involves a certain way of life. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | вегетаріанські страви | uk_UA |
dc.subject | меню | uk_UA |
dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
dc.subject | assortment | uk_UA |
dc.subject | vegetarian dishes | uk_UA |
dc.subject | menu | uk_UA |
dc.subject | healthy food | uk_UA |
dc.title | Формування асортименту вегетаріанських страв | uk_UA |
dc.title.alternative | Forming an assortment of vegetarian dishes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Khrystyna Shopiak.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.