Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36179
Title: Вплив тайм-менеджменту на ефективність функціонування закладів готельно-ресторанного бізнесу
Other Titles: The influence of time management on the efficiency of the hotel and restaurant business
Authors: Підкіпняк, Лідія
Гузар, Уляна
Pidkipniak, Lidiia
Huzar, Uliana
Keywords: тайм-менеджмент
ефективність
готельно-ресторанний бізнес
time management
hotel and restaurant business
efficiency
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Підкіпняк Л. Вплив тайм-менеджменту на ефективність функціонування закладів готельно-ресторанного бізнесу / Лідія Підкіпняк, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 298–300.
Abstract: Використання прийомів тайм-менеджменту серед персоналу готельно-ресторанного бізнесу може допомогти в оптимальній організації часу, щоб із найменшими зусиллями і в найкоротші терміни досягнути цілей. The use of time management techniques among the staff of the hotel and restaurant business can help in optimal organization of time in order to achieve goals with the least effort and in the shortest possible time.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36179
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lidiia Pidkipniak.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.