Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПідкіпняк, Лідія-
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorPidkipniak, Lidiia-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.date.accessioned2024-07-01T09:32:56Z-
dc.date.available2024-07-01T09:32:56Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationПідкіпняк Л. Вплив тайм-менеджменту на ефективність функціонування закладів готельно-ресторанного бізнесу / Лідія Підкіпняк, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 298–300.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36179-
dc.description.abstractВикористання прийомів тайм-менеджменту серед персоналу готельно-ресторанного бізнесу може допомогти в оптимальній організації часу, щоб із найменшими зусиллями і в найкоротші терміни досягнути цілей. The use of time management techniques among the staff of the hotel and restaurant business can help in optimal organization of time in order to achieve goals with the least effort and in the shortest possible time.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтайм-менеджментuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjecttime managementuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.titleВплив тайм-менеджменту на ефективність функціонування закладів готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of time management on the efficiency of the hotel and restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lidiia Pidkipniak.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.