Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35905
Title: Лікувальна фізична культура : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 - Освіта/Педагогіка, спеціальність 017 «Фізична культура і спорт», факультет фізичної культури і спорту, рівень освіти: бакалавр, спеціалізація: Фізична культура і спорт
Authors: Будзин, Віра
Кафедра фізкультурно-спортивної реабілітації та спортивної медицини
Keywords: лікувальна фізична культура
робоча програма
галузь знань 01 Освіта/Педагогіка
спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
факультет фізичної культури і спорту
бакалавр
кафедра фізкультурно-спортивної реабілітації та спортивної медицини
Issue Date: 2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Лікувальна фізична культура : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 - Освіта/Педагогіка, спеціальність 017 «Фізична культура і спорт», факультет фізичної культури і спорту, рівень освіти: бакалавр, спеціалізація: Фізична культура і спорт / розроб. Будзин В. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 16 с.
Abstract: Метою є формування освіченої, гармонійно розвиненої особистості, її професійно-педагогічних знань, вмінь, навичок, які забезпечують теоретичну і практичну підготовку висококваліфікованих тренерів з різних видів спорту та педагогів з фізичного виховання здатних до постійного оновлення знань, професійної майстерності, мобільності та швидкої адаптації до змін у соціально-культурній сфері, в системі управління та організації, в теорії та методиці, технології праці в умовах ринкової економіки, які необхідні майбутнім фахівціям у відповідності до кваліфікаційної характеристики випускника, що передбачені чинними Державними освітніми стандартами.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35905
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Robocha prohrama LFK FKiS.pdf641.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.