Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35387
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБурак, Валентина Геннадіїівна-
dc.contributor.authorBurak, Valentyna Hennadiiivna-
dc.date.accessioned2024-02-15T10:59:21Z-
dc.date.available2024-02-15T10:59:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБурак В. Г. Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти : дис. ...д-ра пед. наук : 13.00.04 / Бурак Валентина Геннадіїівна. – Херсон, 2023. – 654 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35387-
dc.description.abstractУ дисертації на основі вивчення психолого-педагогічної наукової й методичної літератури, лексикографічних матеріалів здійснено наукове обґрунтування теоретичних і методичних основ професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. In the dissertation, based on the study of psychological and pedagogical scientific and methodical literature, lexicographic materials, scientific substantiation of theoretical and methodical foundations of professional training future specialists in hotel and restaurant business was carried out.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХерсонський держ. пед. ун-тuk_UA
dc.relation.ispartofseriesдисертації;-
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectмайбутні фахівціuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectготовність до професійної діяльностіuk_UA
dc.subjectзаклад вищої освітиuk_UA
dc.subjectсистема підготовки фахівців готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.subjectprofessional traininguk_UA
dc.subjectfuture specialistsuk_UA
dc.subjectreadiness for professional activityuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjecthigher educational establishmentuk_UA
dc.subjectsystem of training future specialists in 17 hotel and restaurant businessuk_UA
dc.titleТеоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освітиuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical and methodical bases of of professional training of future specialists in hotel and restaurant business in institutions of higher educationuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dis_Burak_2023.pdf11.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.