Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35387
Title: | Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти |
Other Titles: | Theoretical and methodical bases of of professional training of future specialists in hotel and restaurant business in institutions of higher education |
Authors: | Бурак, Валентина Геннадіїівна Burak, Valentyna Hennadiiivna |
Keywords: | професійна підготовка майбутні фахівці готельно-ресторанна справа готовність до професійної діяльності заклад вищої освіти система підготовки фахівців готельно-ресторанної справи professional training future specialists readiness for professional activity hotel and restaurant business higher educational establishment system of training future specialists in 17 hotel and restaurant business |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Херсонський держ. пед. ун-т |
Citation: | Бурак В. Г. Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти : дис. ...д-ра пед. наук : 13.00.04 / Бурак Валентина Геннадіїівна. – Херсон, 2023. – 654 с. |
Series/Report no.: | дисертації; |
Abstract: | У дисертації на основі вивчення психолого-педагогічної наукової й методичної літератури, лексикографічних матеріалів здійснено наукове обґрунтування теоретичних і методичних основ професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. In the dissertation, based on the study of psychological and pedagogical scientific and methodical literature, lexicographic materials, scientific substantiation of theoretical and methodical foundations of professional training future specialists in hotel and restaurant business was carried out. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35387 |
Appears in Collections: | Дисертації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dis_Burak_2023.pdf | 11.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.