Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35211
Title: Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства
Other Titles: Justification of the use of spicy and aromatic raw materials for first courses in restaurants
Authors: Чирка, В’ячеслав
Паска, Марія
Chirka, Vyacheslav
Paska, Maria
Keywords: перші страви
борщ
пряноароматичні компоненти
індустрія гостинності
локальний виробник
first courses
borscht
spicy and aromatic components
hospitality industry
local producer
Issue Date: 2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Чирка В. Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27 т. 4. – С. 161–162.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета – обґрунтувати використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства. The goal is to substantiate the use of spicy and aromatic raw materials for first courses in restaurants.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35211
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1573-3128-1-SM.pdf167.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.