Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35211
Title: | Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Justification of the use of spicy and aromatic raw materials for first courses in restaurants |
Authors: | Чирка, В’ячеслав Паска, Марія Chirka, Vyacheslav Paska, Maria |
Keywords: | перші страви борщ пряноароматичні компоненти індустрія гостинності локальний виробник first courses borscht spicy and aromatic components hospitality industry local producer |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Чирка В. Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27 т. 4. – С. 161–162. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Мета – обґрунтувати використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства. The goal is to substantiate the use of spicy and aromatic raw materials for first courses in restaurants. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35211 |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1573-3128-1-SM.pdf | 167.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.