Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35211
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧирка, В’ячеслав-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorChirka, Vyacheslav-
dc.contributor.authorPaska, Maria-
dc.date.accessioned2024-01-16T09:17:35Z-
dc.date.available2024-01-16T09:17:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧирка В. Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27 т. 4. – С. 161–162.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35211-
dc.description.abstractМета – обґрунтувати використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства. The goal is to substantiate the use of spicy and aromatic raw materials for first courses in restaurants.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectперші стравиuk_UA
dc.subjectборщuk_UA
dc.subjectпряноароматичні компонентиuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectлокальний виробникuk_UA
dc.subjectfirst coursesuk_UA
dc.subjectborschtuk_UA
dc.subjectspicy and aromatic componentsuk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectlocal produceruk_UA
dc.titleОбґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeJustification of the use of spicy and aromatic raw materials for first courses in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1573-3128-1-SM.pdf167.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.