Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34942
Title: Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму
Other Titles: Regionalne cechy rozwoju turystyki gastronomicznej
Authors: Яцишин, Артур
Никига, Оксана
Yatsyshyn, Artur
Nykyha, Oksana
Keywords: гастрономічний туризм
регіональні особливості
розвиток
Львівська область
turystyka gastronomiczna
rozwój
cechy regionalne
obwód lwowski
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Яцишин А. Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму / Артур Яцишин, Оксана Никига // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 288–290.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета. Метою дослідження є вивчення регіональних особливостей розвитку гастрономічного туризму. Celem badań jest poznanie regionu osobliwości rozwoju turystyki gastronomicznej.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34942
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Artur Yatsyshyn, Oksana Nykyha.pdf601.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.