Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34942
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯцишин, Артур-
dc.contributor.authorНикига, Оксана-
dc.contributor.authorYatsyshyn, Artur-
dc.contributor.authorNykyha, Oksana-
dc.date.accessioned2023-11-20T13:26:18Z-
dc.date.available2023-11-20T13:26:18Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationЯцишин А. Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму / Артур Яцишин, Оксана Никига // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 288–290.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34942-
dc.description.abstractМета. Метою дослідження є вивчення регіональних особливостей розвитку гастрономічного туризму. Celem badań jest poznanie regionu osobliwości rozwoju turystyki gastronomicznej.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectрегіональні особливостіuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectЛьвівська областьuk_UA
dc.subjectturystyka gastronomicznauk_UA
dc.subjectrozwójuk_UA
dc.subjectcechy regionalneuk_UA
dc.subjectobwód lwowskiuk_UA
dc.titlePегіональні особливості розвитку гастрономічного туризмуuk_UA
dc.title.alternativeRegionalne cechy rozwoju turystyki gastronomicznejuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Artur Yatsyshyn, Oksana Nykyha.pdf601.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.