Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Методичні рекомендації, вказівки
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 106 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-24
Методичні рекомендації до виконання курсових робіт 6.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Паска, М. З.
;
Ромашко, І. С.
;
Драчук, У. Р.
;
Галух, Б. І.
;
Paska, M. Z.
;
Romashko, I. S.
;
Drachuk, U. R.
;
Halukh, B. I.
2020-12-14
Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"
Варивода, Ю. Ю.
;
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Басараб, І. М.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Varyvoda, Yu. Yu.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Basarab, I. M.
;
Moldavanova, L. K.
2021-01-29
Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Іжевська, О. П.
;
Коркуна, О. І.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U. Ye.
;
Izhevska, O. P.
;
Korkuna, O. I.
;
Radzimovska, O. V.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-11-02
Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Хімія ліпідів та їх похідних : метод. вказівки для самост. роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2021-01-18
Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-05
Менеджмент організацій : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для семінарських занять, студентів спеціальності 073 „Менеджмент”, рівень вищої освіти - бакалавр
Павленчик, А. О.
;
Pavlenchyk, A. O.
;
Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-01
Інновації індустрії гостинності регіону : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-12
Менеджмент : методичні рекомендації для забезпечення підготовки семінарської роботи студентів з дисципліни, галузь знань 07 Управління і адміністрування, спеціальність 073 Менеджмент, рівень вищої освіти - бакалавр
Гуцуляк, В. Р.
;
Hutsuliak, V. R.
;
Кафедра економіки та менеджменту
Discover
Author
26
Кафедра економіки та менеджменту
16
Kryshtanovych, S. V.
16
Криштанович, С. В.
8
Кафедра педагогіки та психології
6
Paska, M. Z.
6
Stakhiv, I. M.
6
Паска, М. З.
6
Стахів, І. М.
5
Кафедра української та іноземних мов
4
Skabara, R. M.
.
next >
Subject
59
методичні рекомендації
36
бакалавр
26
кафедра економіки та менеджменту
16
методичні вказівки
15
семінарські заняття
14
магістр
10
спеціальність 073 "Менеджмент"
10
факультет туризму
9
самостійна робота
8
практичні заняття
.
next >
Date issued
63
2021
19
2020
18
2022
3
2023
3
2024