Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 106 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-24Методичні рекомендації до виконання курсових робіт 6.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.
2020-12-14Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.
2021-01-29Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-11-02Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Хімія ліпідів та їх похідних : метод. вказівки для самост. роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2021-01-18Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»Маслійчук, О. Б.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-05Менеджмент організацій : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для семінарських занять, студентів спеціальності 073 „Менеджмент”, рівень вищої освіти - бакалаврПавленчик, А. О.; Pavlenchyk, A. O.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-01Інновації індустрії гостинності регіону : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-12Менеджмент : методичні рекомендації для забезпечення підготовки семінарської роботи студентів з дисципліни, галузь знань 07 Управління і адміністрування, спеціальність 073 Менеджмент, рівень вищої освіти - бакалаврГуцуляк, В. Р.; Hutsuliak, V. R.; Кафедра економіки та менеджменту