Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34877
Title: | Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa |
Other Titles: | Current innovative technologies for the HoReCa sector |
Authors: | Давидова, Оксана Зінченко, Катерина Davydova, Oksana Zinchenko, Kateryna |
Keywords: | HoReCa готельно-ресторанний бізнес технологія здорове харчування молочний продукт інновації HoReCa hotel and restaurant business innovation technology healthy food dairy product |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Давидова О. Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa / Оксана Давидова, Катерина Зінченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 189–191. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34877 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oksana Davydova, Kateryna Zinchenko.pdf | 612.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.