Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34877
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова, Оксана | - |
dc.contributor.author | Зінченко, Катерина | - |
dc.contributor.author | Davydova, Oksana | - |
dc.contributor.author | Zinchenko, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-15T09:22:53Z | - |
dc.date.available | 2023-11-15T09:22:53Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa / Оксана Давидова, Катерина Зінченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 189–191. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34877 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
dc.subject | молочний продукт | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | healthy food | uk_UA |
dc.subject | dairy product | uk_UA |
dc.title | Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa | uk_UA |
dc.title.alternative | Current innovative technologies for the HoReCa sector | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oksana Davydova, Kateryna Zinchenko.pdf | 612.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.