Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34869
Title: | Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів |
Other Titles: | Practical aspects of the use of wild raw materials in the production of low-calorie creams |
Authors: | Петришин, Наталія Леготін, Анатолій Petryshyn, Nataliia Lehotin, Anatolii |
Keywords: | дикоросла сировина вироби функціонального призначення консерванти крем wild raw materials functional products purpose preservatives cream |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Петришин Н. Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів / Наталія Петришин, Анатолій Леготін // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 211–212. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34869 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Petryshyn, Anatolii Lehotin.pdf | 597.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.