Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorКурганська, В. О.-
dc.contributor.authorОлешко, О. М.-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.contributor.authorKurganska, V. O.-
dc.contributor.authorOleshko, O. M.-
dc.date.accessioned2023-09-07T09:00:59Z-
dc.date.available2023-09-07T09:00:59Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКасянчук В. В. Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я : навч. посіб. / В. В. Касянчук, В. О. Курганська, О. М. Олешко / за ред. проф. А. Г. Дьяченка. – Суми : Сумський держ. ун-т, 2017. – 355 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-657-712-5-
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34310-
dc.description.abstractНавчальний посібник спрямований на формування базових знань із питань раціонального харчування, особливостей сучасних харчових продуктів, проблем та захворювань, пов’язаних із неправильним харчуванням. Призначений для студентів медичних спеціальностей, а також усіх, хто прагне розширити свої знання щодо принципів сучасного харчування. The study guide is aimed at forming basic knowledge of the issues rational nutrition, features of modern food products, problems and diseases associated with improper nutrition. Intended for students medical specialties, as well as everyone who seeks to expand their knowledge about principles of modern nutrition.uk_UA
dc.publisherСумський держ. ун-тuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectгромадське здоров'яuk_UA
dc.subjectrational nutritionuk_UA
dc.subjectpublic healthuk_UA
dc.titleРаціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’яuk_UA
dc.title.alternativeRational and safe nutrition as the basis of public healthuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kasianchuk_ratsionalne_2017 (1).pdf3.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.